Δωρεά Απορρηματοφόρου στο Δήμο Αντιπάρου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Δήμος Αντιπάρου απέκτησε μετά την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που κράτησαν περισσότερο από πέντε μήνες το νέο απορριμματοφόρο δωρεά του ιδρύματος Αντωνίου Κομνηνού.

Ο Δήμαρχος Αντιπάρου, εκ μέρους του συνόλου των κατοίκων του νησιού μας ευχαριστεί θερμά το ίδρυμα και τον κ. Κομνηνό προσωπικά για την δωρεά του αυτή.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προσφορά αυτή θα βοηθήσει καθοριστικά στην προσπάθεια να κρατήσουμε το νησί καθαρό και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

Στην διαδικασία απόκτησης του απορρηματοφόρου συνέβαλε ενεργά η ανάδειξη του προβλήμαος από την πλατφόρμα Funding του Δήμου Αντιπάρου.


Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αντιπάρου.

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες αναστήλωσης στο ιερό στη θέση Μάντρα στο ακατοίκητο νησί Δεσποτικό

unnamed

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αναστήλωσης στο ιερό στη θέση Μάντρα στο ακατοίκητο νησί Δεσποτικό για το καλοκαίρι του 2017. Η ομάδα της αναστήλωσης κατόρθωσε κάτω από αντίξοες συνθήκες να αποκαταστήσει στην αρχική θέσης του δύο ακόμη κίονες, από την κιονοστοιχία του αρχαικού ναού. Άλλος ένας κίονας του εστιατορίου είχε ολοκληρωθεί τον περασμένο Νοέμβριο.Το μνημείο πλέον αποκτά την τρίτη διάσταση του και γίνεται πλήρως κατανοητό στο κοινό. Το έργο στο Δεσποτικό πραγματοποιείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από ιδιωτικές χορηγίες (Αθανάσιος Μαρτίνος, ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, Ίδρυμα Π&Α Κανελλοπούλου, Ίδρυμα Λεβέντη, Ίδρυμα Λάτση, Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Δήμος Αντιπάρου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *